Descobreix els millors trams de la Ruta del Ter

La paràlisi d’aquests dies ha trasbalsat el nostre dia a dia. Per això, us volem proposar amenitzar aquesta espera imaginant futurs destins. I si ens traslladem a l’estiu i practiquem senderisme o ciclisme per la Ruta del Ter? Acompanya’ns en aquest viatge i visita els millors trams per realitzar a peu o en bicicleta la ruta que transcorre paral·lela al riu Ter. Descobriràs paisatges naturals d’una bellesa excepcional.

Girona – Sobrànigues

La nostra ruta comença a Girona, coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell i les ruïnes romanes. Sortim de la ciutat pel marge esquerre del riu, travessant boscos fins a arribar a Sarrià del Ter i Sant Julià de Ramis i creuar el congost. Durant el camí, ens trobarem el jaciment arqueològic del Cau de les Goges i el monestir romànic de Santa Maria de Cervià. El recorregut acaba al nucli empordanès de Sobrànigues després de 22 km.

Sobrànigues – Verges

A Sobrànigues observem com els senders es van eixamplant, el riu es torna ampli i calmat, i proliferen les pistes de terra i els camins entre camps de conreu. Podem triar qualsevol de les dues vores del riu. Tant a la reclosa de Colomers com al municipi de Torroella de Montgrí trobarem ponts per creuar a l’altra banda.

Verges – Gola del Ter

L’última etapa de la Ruta del Ter transcorre per la plana agrícola del Baix Ter, formada per un mosaic de camps de cultiu i petits pobles, com Canet de la Tallada i Ullà. L’itinerari finalitza als aiguamolls litorals que voregen la desembocadura del Ter. Seguint pel costat dret del riu, finalitzarem el nostre recorregut a la Platja de la Fonollera, més coneguda com a platja de La Gola del Ter.

L’Hotel Restaurant Picasso és l’enclavament perfecte per practicar senderisme i ciclisme a la Ruta del Ter. L’establiment es troba en una ubicació ideal per gaudir i desconnectar en plena Costa Brava, al costat de la platja salvatge i de dunes naturals de la Fonollera. No dubtis en venir a visitar-nos aquest estiu i provar la millor gastronomia del Ter al nostre restaurant.

Comparte:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp