Explora la riquesa natural de l’Empordà practicant cicloturisme a Gola del Ter

T’agradaria descobrir la Gola del Ter en bicicleta? La Ruta del Ter és un recorregut idoni per practicar cicloturisme envoltat d’un paisatge natural únic. Els camins que acompanyen el riu dibuixen camins de gran bellesa natural que enamoraran a qualsevol ciclista.

La Ruta del Ter és molt amplia i presenta diversos nivell de dificultat segons el recorregut escollit. Aquest itinerari va descendent pel curs del riu Ter, des del seu naixement als Pirineus fins la seva arribada al Mediterrani. Comença al Parc Natural de les Capçeleres del Ter i de Freser i finalitza al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

La ruta de cicloturisme fins a la desembocadura del Ter

El nostre tram preferit és l’últim, el que va des de Torroella de Montgrí fins a la desembocadura del riu. Es tracta d’una ruta en bicicleta tranquil·la i fácil que es pot practicar en família sense grans dificultats perquè transcorre per un camí pla.

Aquest tram comença al pont d’entrada al poble de Torroella de Montrgrí. Es tracta d’un recorregut de menys de 8 km, que es pot escurçar o allargar a conveniencia. Durant l’etapa, gaudiràs de la natura en tota la seva esplendor i podràs albirar en la llunyania l’imponent castell de Montgrí.

Al final del recorregut, veurem com el mar i el riu s’uneixen i les aigües fluvials formen lagunes de sorra a la platja de la Fonollera, també coneguda com la Platja de la Gola del Ter. La millor manera de concloure la ruta és un bany en aquesta platja verge i solitaria, una de les més espectaculars de la Costa Brava.

L’ubicació de l’Hotel Restaurant Picasso és ideal per practicar cicloturisme i explorar la Gola del Ter en bicicleta. Podràs aprofitar el nostre servei de lloguer de bicicletes i, si ens visites en temporada baixa, tens la promoció escapada amb bicicleta.

 

Comparte: